Sunday, January 22, 2012

NOI DEPOZITARI IN SPATIUL NOSTRU MIC

Acum o saptamana si ceva am facut o mica descoperire la Lidl, rafturi (pe care probabil le-a gasit toata lumea care se duce acolo). Descoperirea este de fapt faptul ca un raft costa 17 lei, un pret foarte bun  tinand cont ca e din lemn, cu tot cu suporturi si dibluri si ce mai avea nevoie. 

Daca ar fi fost dupa mine as fi preferat rafturi plutitoare de  la Ikea dar cum nu imi e chiar usor sa merg de la Iasi la Bucuresti pentru niste rafturi, planul asta trebuie sa mai astepte. Original erau exact culoarea lemnului, nevopsite, nelacuite, un maro foarte deschis, dar tinand cont de planul de bataie cu mobila alba in dormitor, cele 2 rafturi achizitonate au fost vopsite albe.

De fapt ideea cu rafturile a pornit de la poza aceasta de pe marthastewart.com care mi s-a parut o idee absolut geniala tinand cont de baia mea minuscula. Si nu glumesc, blocul comunist in care locuiesc, desi intr-o zona foarte buna are niste bai stupid de mici. Pe vremea cand a fost construit nu cred ca s-a gandit nimeni ca s-ar putea sa ajunga si in Romania marea inventie "masina de spalat".

In orice caz, mi s-a parut superba ideea cu spatiul de depozitare deasupra usii de la baie si rafturile de la Lidl arata in mare parte la fel ca cel de pe marthastweart.com. Cel  mai mult mi-a placut ideea ca suportii raftului incadreaza perfect usa. Asa ca l-am chemat pe tata cu masina de gaurit sa ma ajute si am trecut la treaba.










Pozele nu sunt deloc cine stie ce, si nu cred ca pun in valoare rezultatul final, dar va sigur ca a iesit super. Nu am apucat inca sa amenajez rafturile, sa pun ce trebuie pus pe el, pentru ca trebuie sa fac o organizare generala in toata casa. De fapt trebuie sa termin, ca e inceputa deja. Imi place foarte mult rezultatul, si ce e fain e ca nu se observa deloc raftul.

Cand deschizi usa de la baie nu se vede, cand intri in baie nu se vede, in oglinda din fata usii nu se vede, si toate astea datorita dimensiunii fenomenale ale baii :| mda...

Oricum abia astept sa revin la organizare, sa fac rost de niste cutiute (preferabil de pe okazii de la ikea, apropo pentru cei care nu stau in Bucuresti sa stiti ca pe okazii se vand produse de la ikea cu un mic adaos comercial, e chiar foarte profitabil) nu neaparat numai pentru organizare, dar si pentru ca arata foarte fain si foarte organizat.

Am sa mai postez un update cand termin de organizat rafturile si camerele in general.

xoxo

No comments:

Post a Comment